Κατηγορίες
Uncategorized

Προετοιμασία υποψηφίου πριν την ημέρα του SAT

Πρώτα από όλα πρέπει να έχεις το νου σου για ένα επιβεβαιωτικό email που θα σου έρθει στην αρχή της εβδομάδος που θα δώσεις το τεστ. Αυτό όμως δεν αρκεί.

Κάθε μέρα τουλάχιστον τις τελευταίες 10 μέρες πριν δώσεις το τεστ θα πρέπει να μπαίνεις στον λογαριασμό σου στο College Board και να ελέγχεις αν όλα είναι οκ ή αν υπάρχουν νέα και ανακοινώσεις για ακύρωση ή αναβολή του τεστ σου. Είναι πολύ σημαντικό να το κάνεις αυτό αλλιώς κινδυνεύεις να πας στο εξεταστικό κέντρο και να το βρεις κλειστό. Καλό θα ήταν να πάρεις και ένα τηλέφωνο το εξεταστικό κέντρο τουλάχιστον 2 με 3 μέρες πριν τις εξετάσεις για να επιβεβαιώσεις ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Επίσης φρόντισε από το προηγούμενο βράδυ να έχεις έτοιμα ότι θα πάρεις μαζί σου. Δηλαδή το έγγραφο ταυτοποίησής σου ή ταυτότητα ή διαβατήριο που έχεις ήδη δηλώσει όταν έκανες την εγγραφή σου, το εισιτήριό σου για το εξεταστικό κέντρο που εκτυπώνεις από την ιστοσελίδα του College Board αφού τελειώσεις την εγγραφή σου καθώς και δυο #2 μολύβια και ένα scientific calculator.

Επίσης για όσο διαρκούν τα μέτρα του covid-19 φρόντισε να φοράς την μάσκα σου πριν μπεις στο εξεταστικό κέντρο και να έχεις και μια εφεδρική μαζί σου καθώς επίσης να έχεις μαζί σου και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή pcr ή rapid test για να σε αφήσουν να μπεις.

Για οποιεσδήποτε άλλες απορίες έχεις για το τεστ μην διστάσεις να μας αφήσεις τα σχόλιά σου και τα ερωτήματά σου παρακάτω για να σου απαντήσουμε. Επίσης μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για μια δωρεάν ενημέρωση για την προσωπική σου περίπτωση και για το τι πρέπει να κάνεις για να διασφαλίσεις μια επιτυχία στο SAT.

Φόρμα επικοινωνίας