Κατηγορίες
Uncategorized

Ποιό είναι ένα καλό score για το SAT

Ένα καλό score για το SAT είναι αυτό που θα σου επιτρέψει να πας στο πανεπιστήμιο που θες. Δεν υπάρχει βάση για το SAT που πρέπει να περάσεις ούτε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα που πρέπει να βγάλεις για να πετύχεις. Όλα εξαρτώνται από το σε ποια πανεπιστήμια θες να κάνεις αίτηση και πόσο ανταγωνιστικά είναι άρα και πόσο δύσκολο είναι να μπεις σε αυτά.

Το 2019 το μέσο SAT score ήταν 1050. Αν έπαιρνες πάνω από αυτό ήδη θα είχες πολλές επιλογές σε καλά αμερικανικά πανεπιστήμια. Αν πάρεις πάνω από 1200 τότε θα έχεις καλύτερες επιλογές σε πιο ανταγωνιστικά και γνωστά αμερικανικά πανεπιστήμια ενώ αν πάρεις πάνω από 1350 τότε θα είσαι ανάμεσα στο 10% των καλύτερων υποψηφίων και θα σε δουν με άλλο μάτι τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Αμερική όπως Harvard, Yale, M.I.T. και άλλα του ίδιου επιπεδου. Επίσης θα έχεις και καλύτερες πιθανότητες να πάρεις μια καλή ακαδημαϊκή υποτροφία.

Επομένως για το SAT αν αποφασίσεις να το δώσεις ισχύει το όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά αλλά χωρίς ιδιαίτερο άγχος για να πετύχεις κάποιο συγκεκριμένο score.

Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά να δώσεις το SAT και να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα για να φύγεις για Αμερική μην διστάσεις να δεις αν σου ταιριάζει κάποιο από τα προγράμματα σπουδών μας ή μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για να σε συμβουλέψουμε δωρεάν για το τι πρέπει να κάνεις και να δούμε αν μπορούμε να σου προσφέρουμε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προετοιμασίας στα μέτρα σου.

Φόρμα επικοινωνίας