Ποιοι Ειμαστε

Εξειδίκευση, εμπειρία, ψηφιακό περιβάλλον

Η Digital Test Preparation εξειδικεύεται στην online προετοιμασία του σύγχρονου υποψηφίου για τις εξετάσεις SAT-TOEFL-IELTS-Duolingo-TOEIC-GMAT-GRE-ECCE-ECPE.

Με πολυετή εμπειρία στην εφαρμοσμένη ατομική διδασκαλία όλων των standardized multiple choice tests given in the English language, και με άριστη γνώση των τακτικών προετοιμασίας ενός υποψηφίου (μαθητές γυμνασίου / προπτυχιακούς μαθητές / ενήλικες / επαγγελματίες) σε ψηφιακό περιβάλλον η ομάδα του Digital Test Preparation δημιουργεί εξατομικευμένα προγράμματα που οδηγούν τους υποψηφίους σε επίτευξη των στόχων τους.

Οι τεχνικές διδασκαλίας και η εξειδίκευση συμβαδίζουν με την τεχνολογία καθώς όλο το πρόγραμμα, η γνώση και η εμπειρία των ανθρώπων της Digital Test Preparation έχει μεταφερθεί στο ψηφιακό περιβάλλον, προσφέροντας στον υποψήφιο ευκολία, ευελιξία και αμεσότητα στην προετοιμασία.

Η βεβαιότητα ότι παρέχουμε την πιο ποιοτική και πιο αποτελεσματική one-on-one προετοιμασία μας επιτρέπει να δώσουμε εγγύηση επιτυχίας σε κάθε υποψήφιο.